Forever C9 gyakori kérdések

Milyen ételeket ajánlott enni a Forever C9 program 3. napjától?

Főleg sovány hús vagy hal, tojás és sok zöldség, ami lehet saláta, vagy párolt vagy sült zöldség.
Nagyon kevés barna rizs is belefér, mondjuk egy marék, de akkor is legyen mellé sok zöldség.
Tejtermékeket érdemes mellőzni.
Kávé sem ajánlott, az első 2 napban semmiképp.
A C9-es VIP Facebook csoportunkban rengeteg receptet találsz – a tagságot kérd tőlem!

Mit jelent az, hogy Te leszel a mentorom?

Ha eldöntötted, hogy belevágsz a programba és az én linkemen keresztül vásárolsz az flpshopból (hivatalos forrásból), akkor végig kísérlek a 9 nap alatt. Fordulhatsz hozzám bátran kérdésekkel, vagy ha csak biztatásra vágysz, esetleg megosztanád az örömöd! 🙂 Küldök neked nagyon fincsi shake recepteket is! Illetve tagja lehetsz zárt VIP facebook csoportunknak, ahol sokezer tag és rengeteg élménybeszámoló vár.

Kismamaként vagy szoptatás ideje alatt is lehet Forever C9-et csinálni?

Ezekben az esetekben nem szoktuk ajánlani, sokkal jobb a Vital 5 csomag, kiegészítve a fehérjeturmixszal. Két csomag turmixszal együtt egy hónapra elegendő a Vital 5.

  • a gél feltölt tápanyaggal, szoptatásnál az anyatejen keresztül táplálja a kicsit is, a fehérje segíti a tejtermelődést
  • a probiotikum a géllel együtt rendbe teszi az immunrendszert, anyának és babának is jó
  • a multivitamin fedezi a megfelelő vitaminszükségletet
  • az Omega 3 jót tesz az agyműködésnek
  • az Argitól pedig több energiád lesz

Közben a gélnek és az egyszeri étkezés helyetti turmixnak köszönhetően, várhatóan fogyni is fogsz, az emésztésed a gél és probiotikum miatt jobb lesz, a szülés után jellemző székrekedéses kihívásokra is jó.
1 hónapig megvan minden olyan szükséges tápanyag ami segíti az átalakulást miközben minden fontos tápértéket megkap mind a mama, mind a baba.

A Forever C9 programfüzetben az van, hogy reggel kell edzeni. Mi van, ha én akkor nem tudok?

A program alapvetően ír egy ajánlást. Az ideális eset valóban az, ha reggel tudsz edzeni, viszont ezt nem mindenki tudja összeegyeztetni az életvitelével. A program lényege, hogy segítsen az életmódváltásban, ezért az edzéseket is akkor tarthatod, amikor neked megfelel, így szokássá tud válni, amit később folytathatsz. Ez így hasznosabb, mintha pár napig erőlteted, de hosszútávon nem alakul ki egy rendszer.

Cukorbetegek, IR-esek is végigcsinálhatják a programot?

Igen, nagyon sok jó tapasztalat van csoportunkban, hogy ilyenkor is sikeres tud lenni a program. Az életmódváltás hosszútávon is jó eredményeket tud hozni. Ilyenkor jobban oda kell figyelni a vércukorszintre és gyakrabban mérni, illetve az inzulin adagolására is érdeme figyelni. Ebben is tudunk támogatást nyújtani. A C9 program gyakorlatilag módosítás nélkül végigcsinálható.

Végig koplalni kell a 9 nap alatt?

Szó sincs koplalásról! A csomagban található étrendkiegészítőknek köszönhetően rengeteg tápanyag jut a szervezetbe, tehát nem sanyargatjuk azt. Ezek mellett nem is gondolnánk, hogy egy 600 kcal-ás menü milyen nagy mennyiség, ha valóban tápláló ételekből állítjuk össze. Lehet változatosan és jókat enni ebben a 9 napban is, a szervezet nem fog éhezni. A nassolás élményét pedig kiváltjuk a finom és sokféleképpen elkészíthető turmixszal.

Mennyit lehet fogyni a 9 nap alatt?

Alapvetően ez nem egy fogyókúra, hanem egy életmódprogram. Konkrét számokat amúgy sem tudnék és akarnék mondani, hiszen minden szervezet más.
A 9 nap rávezet a tudatos, egészséges táplálkozásra, a rendszeres mozgásra, feltölti a szervezetet tápanyagokkal. Ezáltal több energiád lesz, ki tudod alakítani és életmódszerűen folytatni azt a rendszert, ami hosszútávon is igazodik a saját életviteledhez. Természetesen ez azzal jár, hogy közben megszabadulunk néhány kg-tól és cm-től.

Szabó Regina C9 FIT Mentor - Forever C9 Program - Facebook Kapcsolat
Facebook
C9 program vásárlás diéta - forever csomag - flpshop
Vásárlás
Már van Forever C9 csomagom!
Már van!