Szerintem tovább tartott az, hogy szép képeket csináljak, mint amit magával a főzéssel foglalkoztam. Fincsi ropogós bőre lett, hozzáadott zsiradékot nem tartalmaz.
A fűszerkeveréket elkeverjük egy kevés vízzel, bepácoljuk vele a combokat
A combokat sütőzacskóban tepsire rakjuk
200 fokra előmelegített sütőben 1 órát sütjük
Kivágjuk a sütőzacskót és még kb 10 percig, vagy ameddig ropogósra nem sül a bőre, felső sütésre visszarakjuk
Zöldségekkel tálaljuk
Video
Notes
Marha egyszerű, finom és zöldségekkel fogyasztva C9 / F15 kompatibilis.Kalóriabázis szerint 260kcal / 100g egy csirkecomb, a méréseim szerint a kedvenc hentesemtől vásárolt jókora comb 180-220g.Zöldségekkel fogyasztva simán beleférünk az ajánlott 600-800kcal limitbe