A Forever C9 program csomag ára

A Forever C9 Program hivatalos ára 37000 Ft körül mozog.

A C9 program árát az aktuális Euro árfolyamból számolja a hivatalos magyar forgalmazó, a pontos C9 ár az flpshop.hu-n olvasható.

Az flpshop.hu oldalon regisztráció nélkül 44000 Ft körüli C9 ár látható, ez a kiskereskedelmi ár, azonban regisztráció után azonnali 15% kedvezményt kapsz, így alakul ki a körülbelül 37000 Ft-os ár. A C9 csomag árát és minden más Forever Living Products termék árát is minden hónap elején számolják az aktuális HUF/EUR árfolyam alapján.

flpshop c9 program c9 ultra chocolate csomag screenshot

 

Érdemes tudni, hogy az flpshop.hu az egyetlen hivatalos magyar beszerzési forrás, így a C9 hivatalos ára Magyarországon egységes.

Ha ennél alacsonyabb árat találsz, az sajnos nem hivatalos forrásból származó termékre utal.

fitprogramokregivel.hu oldal is az flpshop.hu -ra irányít át, ha a C9 vásárlásra kattintasz, így ezen az oldalon keresztül is a hivatalos magyar forrásból jutsz a C9 csomagodhoz.

c9 program karácsonyra aloe flp flpshop Regi FIT mentor

 

Miért érdemes a hivatalos forrásból megrendelned a C9 csomagot?

✅ Mert így garantáltan azt kapod, amit rendeltél

✅ Mert később lehetőséged van nagykereskedelmi ár elérésére is, ami további 20%, így összesen már 35% kedvezményt jelent minden Forever Living Products termék árából, örökre!
Érdekel a 35% kedvezmény? Vedd fel velem a kapcsolatot! http://fb.com/regina.szabo.forever, mail: regiszabo@gmail.com, telefon: +36703680140

✅ Mert rendelésed futárszolgálaton keresztül akár 1 munkanapon belül készhez kapod

✅ Mert így kapsz a csomag mellé egy személyes FIT mentort, aki végigkísér a C9 program mind a kilenc napján, odafigyel rád, motivál, minden kérdésedre válaszol. Ha a fitprogramokregivel.hu oldalon keresztül rendeled meg a C9 csomagod, én leszek a C9 fit mentorod, Szabó ReginaTöbb, mint 100 fogyasztót támogattam már végig a C9 program alatt és utána is, így tapasztalatommal azon leszek, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a te 9 napodból is.

A Forever C9 program ára országonként eltérő lehet

Ha nem Magyarországról rendelnéd meg a csomagot, természetesen van rá lehetőség, a Forever Living Products 160 országban van jelen világszerte.
Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a külföldi C9 rendeléssel és a külföldi C9 árral kapcsolatban: http://fb.com/regina.szabo.forever, mail: regiszabo@gmail.com, telefon: +36703680140

A C9 árán kívül minden más Forever termék aktuális ára is az flpshop.hu oldalon található

Ha még nem regisztráltál, akkor ne felejtsd el levonni a 15% kedvezményt, amit regisztráció után kapsz, hiszen rád az az ár lesz érvényes.
Ha regisztrálni és rendelni szeretnél, kattints a vásárlásra ITT, vagy vedd fel velem a kapcsolatot: http://fb.com/regina.szabo.forever, mail: regiszabo@gmail.com, telefon: +36703680140