A Forever C9 program csomag ára

A Forever C9 csomag hivatalos ára
2020. Februárban: 39776 Ft

Miért érdemes a hivatalos forrásból megrendelned a Forever C9 csomagot?

✅ Mert így garantáltan azt kapod, amit rendeltél

✅ Mert rendelésed futárszolgálaton keresztül akár 1 munkanapon belül készhez kapod

✅ Mert lehetőséged van nagykereskedelmi ár elérésére is, ami további 20%, így összesen már

35% kedvezményt jelent minden Forever Living Products termék árából, örökre az flpshop.hu-n!

Hogyan érheted el a 35% kedvezményt?

Vásárolj például rajtam keresztül, a hivatalos webshopban (már 15% kedvezménnyel) 4 db C9 csomagot, vagy ennek megfelelő pontértékű terméket. Ennyi az egész! Ezután minden Forever terméket 35% kedvezménnyel vásárolhatsz meg a hivatalos webshopban. Örökre.

Ez azt jelenti, hogy ezután neked egy Forever C9 csomag mai áron

39776 Ft helyett 30417 Ft-ba fog kerülni!

Hivatalos forrásból, FIT mentori támogatással!

Érdekel a 35% kedvezmény? Vedd fel velem a kapcsolatot! http://fb.com/regina.szabo.forever, mail: regiszabo@gmail.com, telefon: +36703680140

✅ Mert így kapsz a csomag mellé egy személyes FIT mentort, aki végigkísér a Forever C9 program mind a kilenc napján, odafigyel rád, motivál, minden kérdésedre válaszol. Ha a fitprogramokregivel.hu oldalon keresztül rendeled meg a C9 csomagod, én leszek a C9 fit mentorod, Szabó ReginaTöbb, mint 100 fogyasztót támogattam már végig a Forever C9 program alatt és utána is, így tapasztalatommal azon leszek, hogy a lehető legtöbbet hozzuk ki a te 9 napodból is.

c9 program karácsonyra aloe flp flpshop Regi FIT mentor

A Forever C9 csomag árát az aktuális Euro árfolyamból számolja a hivatalos magyar forgalmazó, az aktuális Forever C9 ár mindig az flpshop.hu-n elérhető.

Az flpshop.hu oldalon regisztráció nélkül 45000 Ft körüli C9 csomag ár látható, ez a kiskereskedelmi ár, azonban regisztráció után azonnali 15% kedvezményt kapsz, így alakul ki a 38000 Ft körüli ár. A Forever C9 csomag árát és minden más Forever Living Products termék (Aloe Vera Gél, Aloe First, Lips, stb.) árát is minden hónap elején számolják az aktuális HUF/EUR árfolyam alapján.

flpshop c9 program c9 ultra chocolate csomag screenshot

Érdemes tudni, hogy az flpshop.hu az egyetlen hivatalos magyar beszerzési forrás, így:

a Forever C9 hivatalos ára Magyarországon egységes!

Ha ennél alacsonyabb árat találsz, az sajnos nem hivatalos forrásból származó termékre utal.

fitprogramokregivel.hu oldal is az flpshop.hu -ra irányít át, ha a Forever C9 vásárlásra kattintasz, így ezen az oldalon keresztül is a hivatalos magyar forrásból jutsz a C9 csomagodhoz.

A Forever C9 program ára országonként eltérő lehet

Ha nem Magyarországról rendelnéd meg a csomagot, természetesen van rá lehetőség, a Forever Living Products 160 országban van jelen világszerte.
Kérlek, vedd fel velem a kapcsolatot a külföldi C9 rendeléssel és a külföldi C9 árral kapcsolatban: http://fb.com/regina.szabo.forever, mail: regiszabo@gmail.com, telefon: +36703680140

A Forever C9 csomag árán kívül minden más Forever termék aktuális ára is az flpshop.hu oldalon található (-15%)

Ha még nem regisztráltál, akkor ne felejtsd el levonni a 15% kedvezményt, amit regisztráció után kapsz, hiszen rád az az ár lesz érvényes.
Ha regisztrálni és rendelni szeretnél, kattints a vásárlásra ITT, vagy vedd fel velem a kapcsolatot: http://fb.com/regina.szabo.forever, mail: regiszabo@gmail.com, telefon: +36703680140

Szabó Regina C9 FIT Mentor - Forever C9 Program - Facebook Kapcsolat
Facebook
C9 program vásárlás diéta - forever csomag - flpshop
Vásárlás
forever C9 program diéta - kapcsolat - informaciót kérek
GYIK
Már van Forever C9 csomagom!
Már van!