Rázd fel magad! #ShakeYourselfUp2021

2020-ban 621-en indítottuk együtt az évet Forever FIT programokkal!

Mik ezek a programok?

A legfontosabb: egyik sem fogyókúra, vagy egyszerű diéta, a Forever FIT programok sokkal inkább életmódváltó, vitalizáló programok.

A koplalás ugyanis általában nem segít. Ismerős a jojó effektus? Nagynehezen leadsz pár kilót és néhány hét múlva visszajön? Nekünk ezekkel a programokkal egész más tapasztalataink vannak. Az életmódváltás jó esetben egy életre szól.

Ezek a programok segíthetnek neked elindulni egy egészségesebb élethez vezető úton, közben feltöltik a szervezeted vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és mindennel, amire csak a mindennapokban szükséged lehet.

Röviden a három FIT programunkról:

Forever C9

Egy kilenc napos életmódváltó program, ez az elsőszámú, legnépszerűbb programunk, ami az életmódváltás első lépcsője. Részletes leírást A Forever C9 program leírása oldalon találsz.

Forever C9 program - karácsonyi doboz

Forever F15

A következő lépcső. Az F15-öt nyugodtan nevezhetjük a C9 program folytatásának. A csomagban levő termékskála megegyezik a C9 program alatt megismertekkel, itt viszont már 15 napra elegendőt tartalmaz a doboz. Ekkor már a sportosabb életvitelen van a hangsúly, a mellékelt füzetben edzéstervet és részletes útmutatót találsz. A 15 nap célja, hogy a fit szokások, az eletmódváltás beépüljön a mindennapokba, az eredmény tartós legyen.

Természetesen továbbra is számíthatsz rám, mint FIT mentorodra és persze a 22000 fős VIP Facebook közösség is rendelkezésedre áll edzés videókkal, receptekkel, motiváló élménybeszámolókkal.

forever F15

Forever Vital5

Öt kiváló táplálékkiegészítő 30 napra csomagolva a mindennapi vitalitásért. Ekkorra már a mindennapjaid része fit életmód, a egészséges étkezés, a rendszeres mozgás. A csomagban már más termékek szerepelnek, részletes információkat ezen az oldalon találsz:
Forever Vital 5 csomag

Kismamák, szoptatós anyukák jellemzően a Vital5 csomaggal szoktak részt venni a nagy közös kampányunkban. Nekik Aloe Berry Nectarral ajánljuk ezt a csomagot, ami a natúr aloe gélhez képest pirosbogyós gyümölcsöket is tartalmaz a női egészségért.

Forever Vital5


Tarts velünk 2021-ben, legyünk idén még többen!

forever-c9-csapat-montazs-1

Hogyan tudsz csatlakozni hozzánk?

Egyszerű! Vásárolj C9, F15 vagy Vital5 csomagot az alábbi linkeken.
Ezzel máris a csapatunk része leszel!

Hoztam neked egy 5 perces kis videót a csapatunk 2021-es #ShakeYourselfUp kampányából, hogy már most meglegyen az érzés:

Minden kérdésedre szívesen válaszolok!

Szabó Regina
https://fb.com/regina.szabo.forever
+36-70-368-0140

Üzenj itt!

Az üzenetben írd meg hogyan érlek el, hogy válaszolhassak!


    Szabó Regina C9 FIT Mentor - Forever C9 Program - Facebook Kapcsolat