Forever Kids Vitamin

Forever Kids Vitamin
Forever Kids Vitamin
Kizárólagos forgalmazó: Forever Living Products Magyarország Kft. 1184 Budapest, Nefelejcs utca 9-11

A Kids vitamin nálunk a mindennapok része.
Hangababa ezzel indítja a napot a bölcsi előtt.

Ma már egészben megkapja, elrágcsálja, amíg kisebb volt két kanál között összetörtük neki, így porítva ette meg. Babóca láthatóan szereti, kékszőlő / tuttifrutti íze van 😋

A Forever Kids vitamin sok egyéb hasznos összetevő mellett ha jól számoltam 20 féle szárított gyümölcsöt és zöldséget tartalmaz:

acai, acerola, áfonya, alma, brokkoli, cékla, eper, goji, hagyma, káposzta, mangosztin, paradicsom, pirospaprika, pomegránát, sárgarépa, spenót, szőlő, tök, vadkáposzta, vörösáfonya

A teljes leírást a Forever hivatalos webshopjában találsz:
Forever Kids Vitamin

#EagleSpiritTeam

Csapatunk a Forever-ön belül az #EagleSpiritTeam nem csak a FIT vonalat képviselni, sok anyuka és gyerkőc is a csapat tagja. Évek alatt rengeteg tapasztalat és tudás gyűlt össze friss anyukás, kisgyermekes, babavárós témában.

Bátran tedd fel a kérdésed, akár a Kids vitaminnal, akár más Forever termékkel kapcsolatban, egész biztosan találunk rá választ. Ebben is áll a csapat ereje!

Szabó Regina
+3670-368-0140
https://fb.com/regina.szabo.forever

A Kids vitamin ára

Gondosan válogatott összetevői mellett, a Kids vitamin ár-érték aránya miatt is közkedvelt.
A 120 darabos Forever Kids vitamin 2020. szeptemberi hivatalos webshop ára 4645Ft.

Fontos, hogy ennek is, mint minden Forever terméknek a kizárólagos forgalmazója a Forever Living Products Magyarország Kft (1184 Budapest, Nefelejcs utca 9-11), a hivatalos webshop pedig az flpshop.hu. A webshopban regisztráció után fogod látni az 5465 Ft helyett a kedvezményes 4645 Ft-os árat.

Fontos tudni, hogy a webshopban van egy minimum rendelési összeg, érdemes több terméket összeválogatni és egyben megrendelni. Ha most csak 1 doboz Kids vitaminra van szükséged, vedd fel velem a kapcsolatot, ebben az esetben személyesen vagy postán fogom tudni hozzád eljuttatni.

Nagykerár!

Tudtad? Neked is lehetőséged van elérni a nagykeráras szintet!

Ehhez nem kell mást tenned, mint 2 naptári hónapon belül összesen 2 cc pontértékben vásárolni az flpshop-ban.
(Ez a bizonyos “pontérték” minden terméknél fel van tüntetve.)

Ha ezt megteszed, máris automatikusan nagykeráras vásárlóvá válsz és 35% kedvezményt kapsz minden termékre! Sőt, ez már egyben az első üzleti szint is, így még pénzt is kereshetsz azzal, ha valaki a te ajánlásodra vásárol.

Még több info érdekel? Bátran keress meg! Nálunk nincsenek apróbetűs részek 😉

Szabó Regina
+3670-368-0140
https://fb.com/regina.szabo.forever