Forever Vital 5 – A babánk megérdemel egy egészséges fitt anyut

Régen írtam beszámolót, ezért úgy gondoltam, most hozok egyet.

Körülbelül pont egy éve csináltam legutóbb végig a Forever C9 programot. Babát terveztünk és tudatosan készültem rá, az volt a célom, hogy egy egészséges, fitt testben foganjon meg.
Közben már régóta futottam, odafigyeltem magamra. Első próbálkozásra össze is jött a bébi ☺️?

A várandósság alatt a Forever étrendkiegészítőit szedtem kizárólag. Ebből is kiemelném a Vital 5 csomagot. Minden kismamának ajánlom, hogy energikusan teljen a 9 hónap. Ezt egészítettem ki a turmixszal, mert az orvosommal való egyeztetés után továbbra is futottam, még a szülés előtt 2 nappal is. ?‍♀️☺️

A Vital 5 most is velem tart a szoptatás alatt.
Sokan kérdezitek, hogy ajánljuk-e a Forever C9-et szoptatás alatt. Nem. ?
Viszont a Vital 5 mindent megad, amire a szervezetednek szüksége van és a babának is jó, egy-egy étkezést pedig tudsz helyettesíteni a turmixszal, ami a tejtermelődést is támogatja. Garantáltan fitt leszel, a szervezeted fel lesz töltve és kordában tudod tartani a tested. Szépen lassan, kíméletesen tudod így visszanyerni az alakod.

Szülés után az első 6 hét a regenerálódásé és pihenésé. Egy hónapja született meg a baba, azóta nem tornáztam, nem edzettem. Most kezdtem el nagyon lassan futni, kocogni óvatosan, szintén orvossal egyeztetve. A testem szépen alakul vissza, már csak 1,5 kg van rajtam ahhoz képest, amikor várandós lettem.

Tudatosan, odafigyelve érezzük magunkat jól a bőrünkben. A babánk megérdemel egy egészséges fitt anyut és egy kiegyensúlyozott, boldog anyut. ??

Forever Vital 5 – Várandósság alatt, kismamaként (Forever C9 helyett)