Fit bride project – Fitt menyasszony C9 programmal

Közeledik az esküvőnk (szeptember 3.), fejben már nagyon készülök.
Biztos sokan vannak úgy vele, hogy szeretnének a lehető legjobb formában lenni a nagy napon. Nos ezzel én is így vagyok. Noha a mindennapjaim része a sport és az étkezésre is figyelek, mégis azt gondolom megér ez a nap egy extra erőbedobást és én is megérdemlem, hogy igazán fit menya legyek! 🙂
Fit menyasszony C9-cel

 

C9 és F15 program együtt az eszköz, hogy kihozzam magamból a lehető legtöbbet és jól érezzem magam a bőrőmben az esküvőnkön és egyébként is. Újabb szuper 9 nap van mögöttem. Sikerült megint 2kg-ot veszíteni és pár centit karcsúsodni. Voltak könnyebb és nehezebb edzések is. Meg kellett küzdeni a párával, a tűző nappal, de végig büszke voltam magamra, és igazából azt kell mondjam, hogy élveztem. Már nem kell erőltetni, hogy mozogjak, már várom, már jön magától. Erre a szintre el kell jutni, az elején nem megy ilyen egyszerűen, volt idő, hogy nem szerettem  futni. Viszont, ha elkezded, szokássá válik, hiányozni fog és megtanulod élvezni. Élvezni, hogy kikapcsolsz, hogy rendezed a gondolataid, hogy folyamatosan fejlődsz, hogy felfrissülsz és az általános közérzeted is sokkal jobb lesz.

Onnan tudod, hogy változott a hozzáállásod, hogy amikor este fáj a fejed, nem arra gondolsz, hogy jaj, holnap egész nap fájni fog, de rossz lesz nekem, hanem hogy reggelre muszáj elmúlnia, mert futni akarok! És ezzel már be is programoztam, hiszen egyik reggel 5-kor még nagyon fájt, 7-kor meg éppen egy kicsit, amitől lehet futni, sőt élvezni is a futást!
És milyen jó volt, húúú! 🙂 Imádom így kezdeni a napot! 🙂

Imádom! Egyre több energia! Munka előtt még egy pörgős torna is belefért párszor! A reggeli gél olyan frissítően hat rám, simán jobb, mint a kávé (ugyanitt kávégép eladó! Na jó azért nem 😀 )! És mivel az eredmények tovább motiválnak, örömmel láttam a 3. napon, hogy már több, mint 1 kg lejött és pocak laposodik! 🙂
Edzés, futás, mozgás C9 alatt

 

Amiért még szeretem a Forever C9 programot, az a rendszer, amit kapok. Néha azért előfordul, hogy az embernek olyan időszaka van, amikor a helyes táplálkozásra figyel a legkevésbé. Ez sajnos nem valami jó dolog, mert így a mindennapi kihívásokra még ráteszünk egy lapáttal, hiszen az étkezés hatással van a közérzetünkre is.

Ha megcsinálom a programot, a 9 nap elég ahhoz, hogy fejben átálljak és a szervezetem is jobban kívánja a nekem jó ételeket. Mert ez a 9 nap nem a koplalásról szól, hanem hogy figyelj magadra, mikor vagy igazán éhes és nem csak úgy ennél, hogy igazából kisebb mennyiség is elég. Arról nem is beszélve, hogy így is lehet igazán finomakat és táplálóakat enni, inni, és nagyon változatosan állíthatod össze a napi menüdet.

Pár példa, miket eszek, iszok ilyenkor:

Ételek C9 program alatt

 

Egy finom zöldségleves (természetesen tejszín nélkül) mindig jól esik egy hosszú nap után. Most pirított magvakkal ettem. Csirkemellet is sokféleképpen lehet elkészíteni, sokféle körettel. Nagyon sok lehetőség van tészta, krumpli és egyebek helyett. Rizs helyett pl karfiolt használok, érdemes kipróbálni, villámgyorsan megvan és jól lehet variálni. Az isteni fehérjeturmixok pedig a napjaim fénypontjai, mindenféle gyümölccsel imádom, plusz fűszerezhetjük is. Így nyáron meg kifejezetten frissítően hat.

Szóval igenis jól éreztem magam a 9 nap alatt, nem sanyargattam magam, nem számoltam a napokat, órákat, hogy legyen már vége. Ráadásul ugyanolyan izgatott voltam az elején, mintha most csinálnám először.

Pár szót a folytatásról. Igen, még van egy hónap az esküvőig, így a Fit 1 program (újabb nevén F15) is még belefér. 39 nap teljes átalakulás!!! Mert eldöntöttem, mert akarom, mert élvezem, mert csinálom, mert tudom, hogy minden erőfeszítésem eredményt hoz!

C9, Fit program esküvő előtt

Kedvet kaptál a Forever C9 programhoz? keress meg Facebook-on, leszek a mentorod!
A Forever C9 Program részletes leírását ITT találod.
Forever Clean 9 - Szabó Regina C9 FIT Mentor