Amikor elindultam lassan már 4 éve, nem tudtam semmit az online networkingről.

Csak azt láttam, hogy ez valami, ami működik és nekem van egy álmom, amit talán pont így tudok megvalósítani.

Kicsit zavaros volt az egész, féltem tőle, mint minden új dologtól akkoriban és fogalmam sem volt, hogy lényegében mit fogok csinálni.
Elkövettem egy rakás hibát, ami az elején frusztrált és jól megjegyeztem mindet, később inkább már nem is számoltam, mert megtanultam, hogy a fejlődés része.

De volt olyan is, hogy kételkedtem magamban, hogy ez nekem nem sikerülhet, nem működik.

Viszont kitartottam. Csak mentem tovább, csipkedtem a komfortzónámat. Folytattam, néha a kétségeim és félelmeim ellenére.
Egyszer aztán valami elindult, a munka beérett, a fejlődés meghozta az eredményt. Persze ezt is alig akartam elhinni. 

Ma azt csinálom, amit szeretek, olyan emberekkel dolgozhatom, akikkel szeretnék, folyamatosan tanulok.
Én azt mondom, a munka és a kitartás megéri. Megtanultam/megtanulom, amit meg kell, hogy tovább tudjak haladni, hogy egy olyan sikeres networking üzletet építsek, amit megálmodtam magamnak.

Ha kedvelsz… , ha el tudod képzelni csak kicsit is ebben az üzletben magad, egy ilyen életet…, ha dolgozhatnál bárhonnan, ahonnan csak szeretnél…, ha akkor lehetnél a családoddal, amikor csak szeretnél…., akkor ITT VAGYOK!

Velem és a csapatunkkal megtanulhatod, hogyan építs fel egy sikeres üzletet és fel is fogod építeni! Megtanulod, hogyan állj ki emberek elé, felvállalva magad, az életed és nem akarsz majd többé megfelelni mindenkinek, csak saját magadnak!

Szabó Regina – 100% Online Networker, Forever C9 FIT Mentor