Amikor azt mondom, jól vagyok, az igazat mondom.
Ha mosolygós kedvemben vagyok, mosolyogni látsz.
Ha nem vagyok, akkor nem látsz rólam mosolygós képet, de szomorút sem, mert nem adok teret neki.

Amikor azt írom, hogy megtaláltam a helyem és azt csinálom, amit szeretek és nem csak kitartok a választásom mellett, akkor az igazat írom.

Amikor az üzletről írok, a Forever cégről és a csapatról, akkor a tényeket közlöm, ahogy én élem meg, mert máshogy nem tudom. Ha mást olvasol ki belőle, akkor azok a te érzéseid, nem az enyémek.

Sosem mondtam, hogy itt pillanatok alatt milliomos leszel és szinte nem is kell dolgoznod, mert nem igaz, és jól van ez így. Befektetett munka és idő előzi meg az eredményt és folyamatos fejlődés.

A pénz amúgy sem egy cél, csak egy eszköz. Sosem mondtam, hogy mi már egy az egyben ebből élünk (egyszer eljön az az idő is), nem ebből a bevételből tudtunk házat venni, viszont ennek az üzletnek köszönhetjük, hogy véget ért a dillemma és el tudtunk költözni, mert nem szempont, hogy hogyan tudok bejárni dolgozni.

Annyi mindent tud hozzáadni az életedhez és te is mások életéhez szinte már az első perctől, hogy elindulsz az üzletben, hogy ennél nem is kell többet mondani.

A mi csapatunk nem felvágós, nem kérkedünk olyannal, ami nincs. Azt tesszük, amit mondunk és azt mondjuk, amit teszünk.

Mert az igazság bőven elég!

Szabó Regina – Forever C9 Mentor, Forever
Független Disztribútor