Február 15-én született a kislányunk, Hanga.? Még sosem vártam ennyire semmit, mint az ő érkezését. Nem tudtam, hogy pontosan milyen lesz, csak azt, hogy csodálatos. ?

Tudatosan készültem az anyaságra, testileg és lelkileg is. Igyekeztem végig fitt maradni, pénteken született és szerdán még kocogtam ?‍♀️
Fejben sokat készültem, hogy milyen lesz, mi változik. Azt tudtam, hogy nem lesz olyan, hogyakkor én most pár napig/hétig minden mást hagyok.
Voltak példák előttem, hogy ez az üzlet, amit képviselünk annyira rugalmas, hogy be tudom illeszteni így is a napjaimba.
Érdemes is, hiszen minden nappal közelebb kerülök a céljaimhoz, minden lopott perc csak visz előre, hogy olyan életet teremtsek, amiben Hanga is boldogan nőhet fel. Szeretnék neki példa lenni, hogy befektetett idővel és munkával mi mindent lehet elérni.

Szóval nem volt kérdés, hogy a kórházi csomagom is tartalmazza a laptopom és a Plannerem (hogy képben legyek). Az első napunk olyan jól telt a kórházban, hogy közben ki is jött a 4CC, ami az üzletünk alapja és elsődleges cél, hogy minden hónapban megcsináljam.

Sokszor néztem a többieket a csapatban, hogy majd milyen lesz, amikor én is onlineanyu leszek. ??‍?Fantasztikus érzés, hogy felelős vagyok most már nem csak a saját életemért, hanem ennek a gyönyörű kicsi lánynak az életéért is!

Mindezt egy ilyen csapatban, ilyen rendszerrel, ilyen támogatással tehetem! ???
Képzeljétek, azon a hétvégén volt a csapatunk rendezvénye, amin személyesen nem tudtam részt venni, de elintézték, hogy online be tudjak jelentkezni, mert fontosnak tartották, hogy így is, még egyszer, mint már annyi alkalommal elismerjék a munkámat. Szerintem nem sok ilyen üzleti közösség létezik a világon!

Szabó Regina – Forever OnlineAnyu