Forever C9 Program – A páros C9 második napja

Második páros C9 program napunk is abszolút jól telt!

Reggel összekészítettem a mai adagjainkat. Gondoltam ebédre megérdemlünk egy csokis-málnás Foreve Lite Ultra fehérjeshake-et, és valóban jól esett! 🙂 Nagyon finom, növényi tejjel turmixoltam. Napközben meginvitáltak egy nagyon fincsi kávéra, de hős voltam, és sikerült elnapolni. 🙂 Amúgy egész nap nem voltam éhes!

Tegnap mindkettőnknek megvolt az edzése, ma este pedig a vacsira elfogyasztott Aloe Vera gél után egy közös sétát tettünk Budaörsön a Törökugrató sziklánál. Utána pedig még itthon kiegészítettük egy kis kettlebell és súlyzós, hasizmozós edzéssel.

Forever C9, Clean 9 program második nap

Ez egy jó kis nap volt! Nagyon jól viseljük, holnaptól meg már sétagalopp, és már előre várom, mennyire fogunk pörögni az extra energiánktól! Amikor meg Zolinak jeleztem, hogy holnap 2 Forever Lite Ultra fehérjeshake is lesz a menüben, még meg is kérdezte, hogy nem lesz az sok? 🙂

De nézzük, hogy ő hogy érezte magát ma:

“Őszintén, a mai sem volt nehezebb a tegnapinál, sőt. Az aloe íze már átbillent a tűrhető kategóriába, de szeretni valószínűleg sosem fogom. Mondjuk pl így van mindenki a sörrel is gyerekként, aztán valahogy a többség leglábbis mégis csak-csak megkedveli 🙂 Na itt ez még azért messze van.
Ebéd után azért már éreztem, hogy kell valami, de pont erre vannak az “engedélyezett” gyümölcsök és zöldségek, így ebéd után bedobtam egy almát, aztán délután mégegyet. Irány haza, előírt vacsi, aztán rövid Törökugratós hegyiséta, majd itthon egy kis kettlebell. És még két paradicsom.
Azt mondják a Forever C9 Program második napja a legnehezebb. Legyen így!”

Vágj bele te is a Forever C9 programba! Jelölj be Facebook-on, leszek a C9 FIT mentorod!
A Forever C9 Program részletes leírását ITT találod.


Forever Clean 9 - Szabó Regina C9 FIT Mentor