Forever C9 program – Páros C9 nyolcadik napja

Már közelítünk a végéhez, holnap van páros C9 programunk utolsó napja.

Ma megleptem magunkat egy igazán fincsi shake-kel. Almás-vaníliás-fahéjas turmixot csináltam és nagyon bejött, csak ajánlani tudom. Holnapra is kitaláltam valami nagyon tutit, már alíg várom! 🙂

A tegnap esti séta után reggel kicsit fáradtnak éreztem a lábaimat, de a nap folyamán elmúlt ez az érzés. Ma is nagyon sok vizet ittam, szóval ez is hozzáadott a napi km-hez már megint.

Este elég brutál edzésem volt, ha már most fáj az összes “plankizmom”, akkor mi lesz holnap…. Lőttem magamról egy selfie-t az öltözőben edzés után. Mivel Zoli nem, így a mai képen nem szerepel 😛

Forever C9 - Clean 9 program - 8.nap

Viszont a mai napjáról is összegyűjtötte a tapasztalatait:

Pusztító edzés reggel, megint a 2×20 perces pörgetős durvulás 2 gyakorlat 5-5 ismétléssel, amennyi kör belefér – persze most más gyakorlatokkal. A shake azért segített. Délben még nem is voltam éhes, de azért délután csak elfogyott a szokásos két alma, ha már egyszer bevittem magammal. Munka miatt most kicsit később lett vacsi, de még igazából így sem éreztem hogy éhen halnék.”

Holnap jön a c9 program 9. napja, újra mérünk!

Kíváncsi leszek a számokra. Szerintem a 10. nap reggelén is megnézzük a méreteket, így azt fogom végleges eredménynek tekinteni. Azután meg hogy hogyan tovább, azt meglátjuk. Nem tartom valószínűnek, hogy egy mekiben vagy Burger Kingben ünnepeljük meg a program végét, főleg, hogy ezelőtt sem igazán jártunk ilyen helyekre. Az biztos, hogy továbbra is figyelek, mi kerül a tányérunkra, hiszen az egészségeses étkezésre figyelve is lehetek finomakat és változatosan enni. A rendszeres mozgást meg már el sem tudom képzelni, hogy abbahagynám valamikor.

Kedvet kaptál a C9 programhoz? Jelölj be Facebook-on, leszek a C9 mentorod!
A Forever C9 Program részletes leírását ITT találod.
Forever Clean 9 - Szabó Regina C9 FIT Mentor