Forever C9 Program – Páros C9

A júniusban végigcsinált Forever C9 Program olyan hatásos volt, hogy a párom, Zoli elhatározta, hogy ő is megszeretné csinálni.

Nem csak a külső változást vette észre, hanem hogy jobb a kedvem és több az energiám, és hát összességében kevesebb a nyafi 🙂

Kitaláltuk, hogy ősszel együtt megcsináljuk, hiszen addigra tuti, hogy én is újra szeretném. A napokban jelezte, hogy a szeptember az már bizony ősz! 🙂 Szóval naptár elő, számolgatás, hogy jön ki jól a 9 nap. Holnap kezdjük!!!!! Most szerencsére megörökítettük, hogy mi a kezdő állapot, nekem ez múltkor elmaradt.

Forever C9 - Before Clean 9 program

Before Clean 9

Szerintem jobban izgulok, mint amikor először csináltam! A legjobb dolog így együtt, egymás kedvéért, egymást motiválva. Meg hát ugye az sincs, hogy a másik csülköt eszik steak burgonyával, amikor te épp a 2. napodon vagy túl… Érdekes lesz azt is látni, hogy melyikünkre milyen hatással lesz, hiszen minden szervezet, test különbözően reagál dolgokra.

Az első C9 programom után is folytattam a FIT életmódot, elég látványos hatással, de szerintem így is lesz még miből leadni bőven.

Arról nem is beszélve, hogy milyen jó érzés az a sok plusz energia, amit ettől a programtól kapok.

Szóval a számok, ahonnan indulunk:

   Regi
C9 Program
0. nap
   Zoli
C9 Program
0. nap
mell 99 103
bicepsz 29 37
derék 91 102
csípő 98 104
comb 56 66
vádli 35 38
súly 65 85.5

Akkor holnap indul a program, kezdjük!
Forever C9 - clean 9, just do it!

 

Vágj bele te is a Forever C9 programba! Jelölj be Facebook-on, leszek a C9 FIT mentorod!
A Forever C9 Program részletes leírását ITT találod.

Forever Clean 9 - Szabó Regina C9 FIT Mentor