Forever C9 program – Páros C9 ötödik nap

Akkor ezennel hivatalosan is túl vagyunk a felén a páros Forever C9 programnak!

Tényleg gyorsan telnek a napok, már mindjárt vége is.

Reggeli edzés mindkettőnknek megvolt. Tegnapi speedfitnessre még ma reggel egy jót súlyzóztam is. Ez így elég kemény volt, de ha nem lenne az, akkor mindenki csinálná! 🙂 Zoli is volt a szokásos kettlebell edzésen. Ma elég esős idő volt, ami engem általában szokott zavarni és morcos vagyok egész nap ilyenkor, de most ez abszolút nem volt jellemző. Kifejezetten azért nem örültem neki, de egyáltalán nem zavart.

A sok folyadékfogyasztásnak köszönhetően eljutottam arra a szintre, hogy már szomjas vagyok, ha egy ideig nem iszok. Ennek nagyon örülök, mert mindig is gondom volt a megfelelő mennyiséggel, nem voltam szomjas egész nap. A napi mozgáshoz  hozzászámíthatom nyugodtan a WC-re rohangálást is, hiszen viszonylag messze van a helyemtől. A hátrány, hogy a félórás hazautat is nehezen bírtam ki. 🙂 Még egy nem tervezett edzés is összejött. Hazaérve észleltem, hogy valaki nagyon költözik be a házba és tele van a lift bútorokkal, szóval ma is a lépcsőn megyek a 6.-ra. Ami alapvetően nem gond, mert gyalog szoktam járni, de ma kivételesen magassarkúban mentem (nem is értem, hogy történhetett) és már jól esett volna levenni.

Gyorsan megcsináltam a vacsit: paprikás csirke csirkemellből zsenge zöldborsóval, egész jó lett. 🙂 Zoli szülinapi buliba ment, ezért nem tudtuk megvárni, hogy sűrűbb legyen egy kicsit 🙂 Amúgy minden tiszteletem az övé, jó kihívás ilyenkor egy szülinapon résztvenni. Szóval egyedül maradtam estére. Végre van egy kis időm olvasgatni, tervezgetni, ötletelni…. egy kis én-idő!

Forever C9 - Clean 9 program - 5.nap

Zoli megint leírta, mit gondol a mai napról:

“Ma reggel edzésen már a szerdai alapján tudtam, hogy nem lesz gond. 2×20 perc durva pörgető volt. Ez két gyakorlat felváltva 5-5 ismétlés 20 percig amennyi kört bírsz, kis szünet és még 20 perc másik két gyakorlattal. (A kíváncsiak kedvéért: 5 húzódzkodás + 5 goblet gugolás kettlebell-lel és 5 fekvő + 5 dupla swing.) A másodiknak úgy álltunk neki, hogy előtte megkaptuk: a lányok ebből 26-28 kört csináltak… ez nekem kb azt jelenti, hogy örülök ha 20 meglesz. Igen, nálunk durvák a lányok 🙂 Nem mondom, hogy nem pusztultam ki a végére, de ehhez képest 30 lett. 30!

Ezek alapján a koplalásos diétáknál megszokott gyengülésről szó nincs, sőt. Meglepődtem magamon. A Forever C9 program egészen más!

Nyilván számít az a 2-3kg mínusz is, de a fontosabb, hogy ezt úgy, hogy közben erőből nem veszít az ember. Edzés után shake, hogy fejlődjenek az izmok 🙂
Ebédre megint elég éhes lettem, de semmi extrém. Shake + szokásos két alma a délután folyamán és már jöhet is a vacsi. Olyan illatok szállnak, mintha paprikáscsirke lenne.”

Csak nekem tűnt fel, hogy már nem emlegeti az aloe vera ízét? 🙂 Ugye, hogy tényleg meg lehet szokni, még annak is, akinek az elején nem ízlik!Holnap már a 6. nap, reggel előkerül a centi és a mérleg! 🙂 Egy gyors edzés is lesz, mert utána megyünk Honda találkozóra. A mai vacsiból maradt, szóval maradhatunk estig, nem kell főzni.

Jaj, majd’ elfelejtettem, reggel át kellett öltöznöm, mert túl bő volt rám az a blúz, amit először felvettem 😀

Vágj bele te is a C9 programba! Jelölj be Facebook-on, én leszek a C9 FIT Mentorod!
A Forever C9 Program részletes leírását ITT találod.
Forever Clean 9 - Szabó Regina C9 FIT Mentor