Forever C9 program – Páros C9 összefoglaló

Forever C9 - Keep Calm and do C9 program
*A Forever C9 program korábbi neve Clean 9 volt

Tegnap véget ért a páros programunk!

Ezért ma szeretnénk egy kicsit összefoglalni, hogyan éreztük magunkat, mit adott nekünk a Forever C9.
Először is kezdeném a számokkal, mi lett a végeredmény a mérésben:

 Regi
C9 program
1.nap
Regi
C9 program
3.nap
Regi
C9 program
6.nap
Regi
C9 program
9.nap
mell99999999
bicepsz29292828
derék91898787
csípő98979696
comb56565655
vádli35353434
súly6563,262,862,4
 Zoli
Forever C9
1.nap
Zoli
Forever C9
3.nap
Zoli
Forever C9
6.nap
Zoli
Forever C9
9.nap
mell103103103103
bicepsz37373737
derék1021009897
csípő104104103103
comb66666464
vádli38383838
súly85,583,58281,5

Szerintem elég jól alakultak a centik

Forever C9 - Clean 9 program before - after - páros szemből
Forever C9 eredmények – előtte-utána

A tegnapi bejegyzésben szereplő képeken is látszik, hogy mennyit formálódtunk.
Oké, lehet, hogy nem nekünk van a legjobb testünk a világon, de in progress… 🙂

… iderakom kicsiben az egyik tegnapi Forever C9 before-after képet

Sokkal jobban érzem magam

Simán felkelek reggelente, régen legalább 3-4 szundit kellett nyomnom. Az általános közérzetem is teljesen más, nem vagyok fásult, szeretem, ha van valami program, ha történnek a dolgok. A mozgást is még jobban megszerettem és el kezdett foglalkoztatni, milyen sportokat lehetne még kipróbálni, mit tudnék beilleszteni a napirendembe.

Teljesen napi rutinná váltak a dolgok a 9 nap alatt

Kérdeztem is Zolit tegnap, hogy akkor most hogy lesz, holnap már nem csinálok neki shake-et.  Óvatosan jelezte, hogy edzés után neki azért jól esne egy. Szóval ott várta a hűtőben, mire hazaért. 🙂

Reggel egy kicsit tudatosabban futottam, figyeltem a sebességre, így egyáltalán nem esett nehezemre, hogy egy körrel többet fussak a Bikás Parkban, mint szoktam. Talán még több is ment volna, de hát csak menni kellett dolgozni, szóval majd hétvégén tesztelem, hogy megy-e a hosszabb táv is így.

Nagyon ügyesen végigcsináltuk a Forever C9 programot

Kitartóak voltunk, ezért megajándékoztam magunkat egy proteinkaláccsal, amit csokis fehérjéből és zabpehelylisztből készítettem, egy kis ribizlivel a tetején, de lehetne benne is. 🙂

Forever C9 - clean 9 program - protein kalács csokis fehérjéből

Nekem ez a 2. Forever C9 programom volt

Megint nem csalódtam, azt kaptam, amit vártam. Annyira jól van összerakva a program, működik, abszolút vállalható és rávezet, hogy folytasd, ez csak a kezdet!

Megkértem Zolit, hogy foglalja össze, neki milyen volt ez a 9 nap és mit gondol a programról:

“A Forever C9 programot végigcsinálni nem nehéz, egyáltalán. Kell persze némi akaraterő hozzá, de fizikai vagy testi korlátokba sehol sem ütköztem, soha nem éheztem és soha nem voltam erőtlen vagy levert, sőt. Ez nagyon fontos tudnivaló annak, aki a koplalós diétákhoz szokott. Ez nem egy éhező kúra. Ami tápanyagot a “szokásos” étkezéseid kihagyásával most nem viszel be, azt pótolja a csomag.

Fontos elmondani azt is, hogy a Forever C9 nem valami csodabogyó készlet.

Többször megkaptam/megkaptuk, hogy ez most valami szuperbogyó? Csak szeded és fogysz oszt’ ennyi? Az a gyanúm, ilyen bogyó bizony nincs 🙂 Ahhoz, hogy eredményt érj el, te is kellesz. Kell az akaraterőd és kell az is, hogy mozogj. Ez szépen le van írva a mellékelt kis füzetben. Ha eddig esetleg nem mozogtál, ne aggódj rengeteg javaslat van a füzetben különféle “kezdő” edzésekre. Egy nagyobb séta is már elég lehet, válaszd a saját fizikai állapotodnak megfelelőt, a lényeg, hogy mozogj! Én pl beiktattam a szokásos edzős napjaim közé egy-egy kocogást, hegyi sétát, vagy akár ház körül fizikai munkával járó teendőt, többször jártam lift helyett lépcsőn és hasonlók. Ilyen egyszerű.

Hogy éreztem magam ahogy teltek a napok?

Eleinte persze szokatlan volt, és az aloe gél ízét eleinte nagyon nem bírtam, viszont ahogy már írtam, éhezni sosem éheztem. Ami kicsit nálam beütött az a kávé- és cukorhiány. Az első két napban valamivel kevésbé aktívnak éreztem magam, kicsit úgy, mint reggel a kávé előtt szokta magát érezni az ember, de nem volt vészes. A kávét egyébként nem találtam a kis füzetben, mint “tiltott” dolog, de ugye mindenki magának dolgozik ezen a programon, és úgy gondoltam, minél inkább “tisztán” azt eszem és iszom, ami a program része, annál jobb eredményt érhetek el.

A harmadik naptól már egészen normalizálódott a helyzet, sőt eleinte sokalltam is a napi két shake adagot. Itt már ugye volt “rendes” vacsora is. A vacsikhoz szintén rengeteg tippet találni a füzetkében. Nekem mondjuk sok gondom nem volt ezzel, Regi már tapasztalt Clean 9-esként megtervezte és elkészítette a vacsorákat 🙂 Egytől egyig finomak voltak, egyiknél sem éreztem, hogy hú ez most valami überdiétás dolog lenne.

Közben edzéseken a korábban megszokott súlyokkal dolgoztam minden gond nélkül.

Ez megint azt támasztja alá, hogy ez bizony nem egy éhező kúra. Minden fontos tápanyagot megkapsz.
Talán a negyedik-ötödik nap környékén már rutinszerűen zajlott minden, mintha mindig is ezt csináltam volna, nem volt semmi olyan érzésem, hogy most pedig meg kéne ennem egy egész dobostortát, vastagon megkenve libazsírral, különben nem tudom mi lesz. Szépen eltelt a 9 nap, Regi gyártotta a finomabbnál finomabb vacsikat, követtük a “nagykönyv” utasításait, néha mértünk, és ennyi. Nem volt nehéz. De tényleg.”

Én csak azt tudom mondani, ha valaki változtatni akar az életmódján, a Forever C9 program a tökéletes kezdet!

Frissítés 2020:
A poszt megjelenése óra évek teltek el, sokminden változott, a kilók is 🙂
Zoli hozott erről újabb posztot, amit ITT találsz és Forever C9, F15, Vital5 54 napos program csomag
hosszútávú eredményeiről és ezek hatásairól szól

Kedvet kaptál? Jelölj be Facebook-on, leszek a C9 FIT Mentorod!
A Forever C9 Program részletes leírását ITT találod.
Forever Clean 9 - Szabó Regina C9 FIT Mentor